Passiflora
  • plant_Helenium detail.jpg

Thom in het zonnetje

Via de website en onze nieuwe Instagram pagina, willen we graag meer vertellen over onze werknemers. Onlangs hebben we een verhaaltje geplaatst over onze jongste werknemer Thom. Het was dan ook heel leuk dat de Drachtster Courant ons verhaal gepubliceerd heeft! Zie hier de volledige tekst over Thom:

Onze jongste werknemer Thom is in de Coronatijd bij Passiflora komen werken. Wat is het mooi om te zien hoe deze bijna 18 jarige knaap zich ontwikkelt. Vandaag zetten we deze energieke werknemer daarom in het zonnetje.

We zochten een uitdagende klus en samen met hem bedachten we dat het  heel leuk zou zijn  om robuuste boomstamtafeltjes te gaan maken. Om dit karwei te klaren werd er een professionele schuurmachine aangeschaft en met enige ondersteuning en begeleiding is de eerste serie van 10 tafeltjes klaar.

Op afspraak kunnen klanten zijn mooie producten komen ophalen en de transactie met ons mobiele pinapparaat heeft Thom inmiddels ook al onder de knie.

Thom is er trots op dat hij als medewerker nu in het stralende middelpunt staat. en mede dankzij het kersverse Instagram-account: “Passiflora Talant” is de vraag naar de tafeltjes zo groot dat we hebben besloten een tweede serie te gaan maken. 

Een volgende keer zetten we graag een andere medewerker in het zonnetje.