Passiflora
  • plant_Helenium detail.jpg

Nieuwsbrief januari

Nieuwsbrief januari 2021 verstuurd!

Beste tuinvrienden,

Tijdens de jaarwisseling had vast iedereen de behoefte om terug te kijken op het wat droevige oude jaar, om dan razendsnel vooruit te kijken naar het nieuwe jaar 2021, dat hopelijk zorgelozer zal verlopen en  fantastische plannen te maken voor bijvoorbeeld mooie, heel vrolijke tuinen.

Gelukkig, ondanks alle beperkingen om het Corona-virus te bedwingen, zijn er op Passiflora in 2020 ook mooie dingen gebeurd. Zo zijn er nieuwe contacten met andere cliënten gelegd en de verbinding met de woongroepen werd hechter, hierdoor werd de saamhorigheid vergroot en dat is zeker positief.

Verschillende contacten met de buitenwereld werden aangehaald, zoals met de Gemeente Smallingerland          voor beplanting van de Overstesingel-rotonde. Passiflora mocht bij de Naturij een flink plantvak inrichten en aan verschillende particulieren werden mooie beplantingen geleverd. Ook in de eigen woonwijk Maartenswouden heeft een fleurige voortuin een typisch Passiflora-tintje  gekregen.

Met een blij gevoel kunnen we terugkijken  op een aantal bijzondere bezoekjes zoals die van Jasker van Groei en Bloei en Reitse van de Friese foodtour waarin ook Passiflora is opgenomen. Duidelijk is op de foto’s te zien dat Wesley en Jacob, op die momenten de cliënten vertegenwoordigend, van de gasten genoten.

Alle medewerkers willen dolgraag dat de hekken voor de bezoekers weer wagenwijd opengezet mogen worden. Zodra dat moment aanbreekt wordt het-  inclusief de Passiflora-agenda 2021- wereldkundig gemaakt. Voor de echte tuinliefhebbers onder de bezoekers liggen er bovendien wat exemplaren van het winternummer van Onze Eigen Tuin geduldig te wachten, want deze mogen dan gratis meegegeven worden om nog meer mensen te helpen bij de inrichting van hun droomtuin. 

Namens alle betrokkenen een heel goed en gezond 2021 toegewenst en heel, heel graag tot spoedig ziens in de tuinen van Passiflora.

Het team van Passiflora

De Akkers 5

9204 WE DRACHTEN

passiflora.talant.nl