Passiflora
  • plant_Helenium detail.jpg

Nieuwsbrief voorjaar 2020

Start nieuw tuinseizoen Beste tuinliefhebbers, houtklanten, teamleden en al onze andere relaties, Binnenkort barst 't tuinseizoen 2020 los. Iedereen heel nieuwsgierig maken naar Passiflora is het streven, want geen jaar gebeurt er immers hetzelfde.

 
 
Zadenbieb, zadenmarkt, seizoensopening met KunstINNark
 
De officiële opening van de zadenbieb is op maandag 9 maart en 14 maart staat Passiflora in Frederiksoord op de zadenmarkt waar we vorig jaar indruk maakten. Voor veel mensen werd op die plek ooit de kiem gelegd voor een leven in het groen.De seizoensopening valt op maandag 20 april, waarbij weer prachtige soorten gepresenteerd worden, met ook ruim aandacht voor de eetbare tuin.

De kunstenaars van KunstINNark laten vanaf 20 april hun kunstwerken in de vroege voorjaarstuin pronken.
 
 
 
Alvast een paar leuke data voor in de agenda: 9 maart opening zadenbieb, 14 maart zadenmarkt Frederiksoord, 20 april seizoensopening met KunstINNark en 9 mei lentemarkt.
 
 
 
Lentemarkt en jaarprogramma
 
Zet 9 mei, de zaterdag van de lentemarkt ook meteen in de agenda, de planten zijn dan al wat verder uitgegroeid tot een schitterend Moederdaggeschenk.

Het volledige Passiflora-jaarprogramma wordt eveneens op 9 mei gepresenteerd. Het is wel zeker dat de werknemers, als ieder jaar, dan staan te popelen om alle bezoekers bij Passiflora te ontvangen.