Passiflora
  • plant_Helenium detail.jpg

Noordelijke Zadenmarkt groot succes

Eerste lustrum Zadenmarkt groot succes

Eerste lustrum Zadenmarkt Passiflora groot succes.

De markt met als thema ‘Gezond Groen’ was ook voor de ruim twintig  standhouders een openbaring, goed was te merken dat interesse voor gezonde producten in de lift zit, want met maar liefst 850 bezoekers werd de dag voor alle partijen een groot en groen succes.

Extra glans aan deze dag gaven de boeiende lezingen van o.m. hoogleraar  en klimaatexpert Pier Vellinga en bodemdeskundige Marc Siepman.

Met een boeiende paneldiscussie werd de dag afgesloten. Het panel, onder de enthousiaste leiding van Akkeliene Postema van het Noordelijk Zadennetwerk,  werd gevormd door Leah Groeneweg, Monique Wijn, Pier Vellinga, Marc Siepman en wethouder Piet de Ruiter.

Alle werknemers van Passiflora  zijn  dankbaar dat de organisatie van de Noordelijke Zadenmarkt dit jaar had gekozen voor de zorgkwekerij van Talant als locatie. Natuurlijk hopen ze dat veel bezoekers in de loop van dit jaar nog eens terugkomen om te genieten van de kwekerij en de borders van Passiflora die door hun inzet elk jaar weer mooier, kleuriger en zelfs gezonder worden.