Passiflora
  • plant_Helenium detail.jpg

Ontdek Ondernemend Talant tijdens de Week van Zorg en Welzijn

Honderden zorg en welzijnsorganisaties openen tijdens de Week van Zorg en Welzijn hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het eraan toegaat op de werkvloer. Daarom mag van 12 t/m 17 maart Ondernemend Talant niet ontbreken.

De kennismaking met Ondernemend Talant maken wij extra aantrekkelijk. Voor alle bezoekers ligt er een Eigen Makke (zelfgemaakt) cadeautje klaar! Reden te meer om een rondje Friesland te doen, want inmiddels zijn wij met tien locaties vertegenwoordigd in onze mooie provincie. Van dierenpension tot hippel winkel voor (woon)accessoires en ook voor de lekkere trek kunt u bij Ondernemend Talant terecht.

Tijdens de week van Zorg en Welzijn hebben we voor alle bezoekers die Passiflora bezoeken en 10 euro besteden een verrassingscadeautje klaar staan. Bij Passiflora zijn in het voorjaar mooie bolletjes  te koop maar ook voor een nestkastje of bijenhotel kunt u bij ons terecht en wist u wel dat we ook deze prachtige tafeltjes maken? Deze tafeltjes zijn gemaakt van schijven van de Moerascypres oftewel Metasequoia, de poten zijn van onze knotwilgen, die door onze werknemers vakkundig geplant, geknot, geschild, geschuurd en gelakt worden.   


Graag tot ziens!

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
09.00 uur – 17.00 uur